U bent hier: Assortiment>Verf
verfblikken kleurenwaaier dimago
kleurkaart New Traditionals verf kastje

Verf

De verfspecialist van Verf & Wand Haarlem adviseert je graag over de meest geschikte verfsoort voor jouw klus. Wie een kwalitatief goede verf wil, heeft bij Verf & Wand in Haarlem een enorme keuze.

Onze verfspecialist adviseert graag welke verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de verf aan te brengen.

Er is een grote keuze uit A-merken; Sigma, Boonstoppel en Histor ONE. Binnen deze A-merken is er een grote verscheidenheid in soorten en kwaliteiten voor zowel binnen als buiten.

Ons huismerk Home Made By_ heeft bijvoorbeeld de New Traditionals kleuren collectie. Een prachtige serie van ruim 80 traditionele matte verfkleuren in verstilde en vergrijsde kleuren.

Voor wie de sfeer van weleer in huis wil brengen in verven die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Kies bijvoorbeeld uit kleuren van de Histor One collectie die is samengesteld door stylisten van Ariadne At Home. Vrijwel elke gewenste kleur kunnen we je mengen op onze professionele computergestuurde mengmachines.

Zo kunnen wij kleuren mengen van oa. Farrow & Ball, Little Green, Painting the Past, Mia Colore, Flexa PURE, Sigma, Sikkens, Flexa, VT Wonen en vele andere merken.

De Verf & Wand verfspecialist in de regio Haarlem, Heemstede, Bloemendaal, Aerdenhout en Santpoort, kan je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten vakverf en hun specifieke eigenschappen. 

 • Vivere Haarlem
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Geen koopavond.

 • Vivere Haarlem

  Schalkwijkerstraat 11C
  2033 JB Haarlem
  Telefoon 023 - 20 26 523
  Fax nvt
  E-mail info@vivereverfenwand.nl

BACK TO TOP