U bent hier: Assortiment>Raamdecoratie>Shutters
Vivere verf en wand shutters Haarlem

Shutter specialist van Haarlem

Shutters zijn stijl- en sfeervolle luiken met kantelbare lamellen. Traditioneel gemaakt van hout. Shutters geven een heel warme, mediterrane uitstraling en kunnen in elke woning in Haarlem toegepast worden. Ze bieden ook privacy, reguleren de lichtinval en zijn isolerend. Maar bovenal zijn ze gewoon een sieraad voor je huis. Benieuwd naar de verschillende toepassingen? Kom dan naar onze winkel in Haarlem voor een goed advies.

Shutters zijn kwaliteitsproducten en worden daarom altijd op maat gemaakt en professioneel gemonteerd. Shutters worden ook altijd bij u thuis nauwkeurig door ons ingemeten. Voor de montage zijn er verschillende mogelijkheden; op het kozijn (op de dag) of in het kozijn (in de dag). Afhankelijk van uw situatie en wens bepalen we (in overleg) welke montagevorm bij u het meest geschikt is. Vivere is de shutter specialist van Haarlem, Aerdenhout, Heemstede, Bennebroek, Zandvoort, Santpoort, Driehuis en Velserbroek.

 

Omdat shutters altijd op maat gemaakt worden, zijn ze ook zeer geschikt voor serres, erkers en ramen met speciale vormen en maten. Zelfs voor ronde, schuine of getoogde ramen maken wij perfect passende shutters, waarbij de speciale vorm van het raam gewoon zichtbaar blijft. Ook bij draaikiep- ramen zijn er voor dimago® shutters speciale montagemogelijkheden.

 

Wanneer shutters bij hele brede of hoge raampartijen gemonteerd worden, zal er een railsysteem toegepast worden om de stabiliteit te verhogen. Hierdoor blijft een probleemloze werking gegarandeerd. Dit railsysteem is ook de perfecte oplossing om shutters als afscheiding tussen 2 ruimtes of als deur in een kastenwand te gebruiken.

 

Dimago® shutters zijn in twee verschillende houtsoorten leverbaar; Premium wood en Economy wood . De shutters zijn altijd perfect afgewerkt met een vocht- en UV-bestendige lak of olie. Hierdoor kunnen ze ook probleemloos in de badkamer worden toegepast. Mits er niet direct contact met water is.

 • Vivere Haarlem
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Geen koopavond.

 • Vivere Haarlem

  Schalkwijkerstraat 11C
  2033 JB Haarlem
  Telefoon 023 - 20 26 523
  Fax nvt
  E-mail info@vivereverfenwand.nl

BACK TO TOP