U bent hier: Assortiment>Glas>Isolatieglas

Isolatieglas, dubbelglas, HR++ glas

Bij Vivere Verf- en glashandel bent u in Haarlem aan het juiste adres voor al uw glas. Onze glas specialisten in de winkel kunnen u direct helpen aan een opmaat gesneden voordeurruitje, binnendeurruitje, enkel glas, float glas en een spiegel. Kosten voor het plaatsen van dubbelglas en HR++ glas is in de winkel direct voor u uit te rekenen. Hardglazen keukenachterwanden of inloopdouches zijn ook leverbaar door ons. In onze showroom kunnen wij u informeren over de mogelijkheden.

Wij leveren vanaf de fabriek isolerende beglazingen van AGC en CURA Utrecht. Allen topfabrikaten, tegen concurrerende prijzen met 10 jaar volledige garantie. De levertijd bedraagt in de regel 4 tot 7 werkdagen.

Daarnaast leveren wij op aanvraag spoed, "uit eigen fabriek", dubbelglas. Dit spoed glas wordt geleverd met 10 jaar verzekerde garantie, tegen concurrerende prijzen.

Deze beglazing wordt geproduceerd in onze "fabriek" en kent variabele levertijden. Indien gewenst leveren wij deze beglazing binnen één uur, in de samenstelling die u wenst. Bij een dergelijke korte levertijd dient u de ruit even op te halen, indien u kiest voor de levertijd van één dagdeel, of twee dagdelen kan de ruit in overleg even bezorgd worden.

Het prettige van onze service is dat wij ook lastiger samenstellingen, met zonwerend of gelaagd, dan wel gefigureerd glas met korte levertijden kunnen leveren. Zelfs brandwerende samenstellingen, of extreem inbraakvertragende soorten kennen op deze manier een zeer acceptabele levertijd.

Naar de prijzen van spoed ruiten kunt u bij onze glasafdeling informeren. Indien u telefonisch bestelt is het maatrisico voor uw rekening. 

Uiteraard kan dubbelglas / HR++ glas ook voor u geplaatst worden, waarbij onze reactietijd voor opmeten en (eventueel) offerte, alsmede de capaciteit in onze planning, bepalend zal zijn voor de uiteindelijke levertijd.

Is er een raam / ruit / glas kapot? Reparatie op locatie in Haarlem, Heemstede, Bennebroek, Zandvoort, Aerdenhout, Santpoort, Driehuis, Velserbroek en IJmuiden is mogelijk. 

 • Vivere Haarlem
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Geen koopavond.

 • Vivere Haarlem

  Schalkwijkerstraat 11C
  2033 JB Haarlem
  Telefoon 023 - 20 26 523
  Fax nvt
  E-mail info@vivereverfenwand.nl

BACK TO TOP