U bent hier: Assortiment>Behang>XXL Fotobehang

XXL Fotobehang

Nieuw in Nederland

Geen rolletjes behang meer, geen naden meer en geen snijverlies! XXL Fotobehang bestaat uit voor 1 muur ook echt uit 1 rol. Makkelijk aan te brengen, u smeert de muur in met lijm en niet de rol. Altijd precies op maat zonder naden! Snel en eenvoudig te bestellen via de behang specialist Vivere Haarlem.

Ons XXL fotobehang is naadloos aan te brengen en is 100% PVC behang met een luxe matte uitstraling. Het kan niet scheuren, verkleurd niet door de zon en is B1 brandwerend volgens EU-norm! Ons naadloos fotobehang is kleurecht en wordt geprint met BIO Inkt.

KIJK HIER VOOR ONZE COLLECTIE XXL FOTOBEHANG....

Wij staan voor service & kwaliteit en willen dat u ook ontdekt dat behangen uit één deel zoveel makkelijker is dan met rollen! Kies voor nog meer gemak en bestel de XXL Toolbox mee. In deze box zit alles wat u nodig heeft om naadloos fotobehang makkelijk, snel perfect aan te brengen!

Mocht u vragen hebben voor, tijdens of na het plakken kan Vivere behang specialist in Haarlem al uw vragen over behang en behangen met dit fotobehang snel beantwoorden.

 • Vivere Haarlem
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Geen koopavond.

 • Vivere Haarlem

  Schalkwijkerstraat 11C
  2033 JB Haarlem
  Telefoon 023 - 20 26 523
  Fax nvt
  E-mail info@vivereverfenwand.nl

BACK TO TOP